Complexul Muzeal “Iulian Antonescu” Bacau organizeaza, in perioada 4-15 august 2013, la casa memoriala “George Enescu” Tescani, Tabara de Cercetare Aplicata pentru Studenti, editia I.

Tema proiectului din acest an “Plantele tinctoriale” cuprinde trei etape: recunoasterea, selectarea, studierea si recoltarea plantelor tinctoriale; vopsiri cu plante tinctoriale si expozitia taberei.

La tabara vor participa studenti, masteranzi si biologi coordonati de conf. univ. dr. Daniela Frumusanu, de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti – Facultatea de Arte decorative si design.

PUBLICITATE

Expozitia cu lucrarile din tabara va avea loc pe 14 august, la sediul Complexului Muzeal din Bacau, si va forma o sectiune noua in cadrul expozitiei permanente a Sectiei de Etnografie a muzeului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ