In fiecare an voluntarii Crucii Rosii iau parte la “Tabăra de pregatire si intervenţii în caz de dezastre” unde sunt pregătiţi să intervină în cazul unui dezastru major.

Tabăra este menită atât pentru voluntarii care trebuie să-şi reîmprospăteze informaţiile cât şi pentru cei care nu au fost instruiţi pentru asemenea cazuri.

Activitățile ce au la bază pregatirea/ instruirea temeinică a voluntarilor se întrepătrund atât cu pauze bine meritate cât și cu activități de team building.

PUBLICITATE

Tabara se desfasoara pe o perioada de 5 zile incepand din data de 17 iunie pana in 21 iulie.

Voluntarii vor fi instruiti pe urmatoarele module: Organizare tabara dezastre, Modul triaj victime, Modul prim ajutor avansat, Atelier supravietuire, Exercitii de zi si de noapte, Exercitiu aplicativ cautare victime si transport.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ