De câteva zile, o parte din sportivii incepatori de la Academia de Dans Adamas Bacau s-au intors din „tabara de dans”, o activitate desfasurata pe perioada a patru zile, in comuna Ceahlau, lânga Durau in judetul Neamt.

Cei 26 de participanti, cei mai multi dintre ei copii cu vârste intre 7 si 10 ani, s-au bucurat pe perioada taberei de mai multe activitati, cele mai multe dintre ele axate pe dans. Cu toate acestea, copiii au fost fascinati si de excursiile pe munte, la cascada Duruitoarea, de calatoria cu vaporasul pe lacul Bicaz, dar si de vizita la Muzeul Satului Ceahlau (cu doua sectiuni: de animale impaiate si de etnografie) sau la Palatul Cnejilor (ramasitele unei cetati din sec. XVII – XVIII).

O parte din copii au invatat sa inoate in piscina unitatii de cazare fiind indrumati de instructorii de dans si de sportivii mai mari care au participat la tabara.

PUBLICITATE

Serile au fost dedicate activitatilor de agrement, cu discoteca, spectacol de prezentare de moda si alte jocuri, cei mici (majoritatea la prima plecare de acasa fara parinti) fiind incântati de derularea evenimentelor din tabara de dans.

In ultima zi, dupa terminarea unor coregrafii speciale de dans, toti participantii la tabara au fost recompensati cu medalii.

Urmatoarea actiune a membrilor Adamas va lua startul pe 7 august, atunci când sportivii de performanta vor participa la un stagiu de pregatire intensa in vederea startului noului sezon competitional care va avea loc in luna septembrie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ