După lansarea mondială, în toamna trecută, la Salonul Auto de la Paris, Skoda Kodiaq, cel mai mare SUV al costructorului auto ceh, a ajuns şi pe piaţa locală.

Astfel, noua bijuterie pe patru roţi a fost dezvăluită joi seara, la sediul Centrul Auto Skoda din Bacău, în prezenţa a zeci de clienţi şi potenţiali clienţi ai dealerului băcăuan, precum şi numeroşi doritori care şi-au manifestat dorinţa de a face cunoştinţă cu vedeta cehilor.

„Am reuşit să aducem, în sfârşit acasă, de departe, de foarte departe, «marele urs», aşa cum ne place nouă să-i spunem SUV-ului Skoda Kodiaq. Nu l-am adus din Alaska, aşa cum ne-ar plăcea să spunem, dar sigur vine din fabrica din Cehia.

PUBLICITATE

Ca şi specia de urs kodiak din Alaska, SUV-ul nostru este masiv, corpolent, dar şi extrem de prietenos. În plus, ca şi ursul nord-american care are nişte soluţii absolut uluitoare de supravieţuire, şi marca noastră beneficiază de soluţii Simply Clever”, a declarat Alina Iepurică, director de vânzări la Centrul Auto Skoda Bacău.

Minute în şir, oaspeţii dealerului băcăuan s-au delectat testând calităţile de excepţie ale SUV-ului Skoda Kodiaq şi discutând intens pe marginea noutăţilor cu care a venit echipat „ursul” pe patru roţi al producătorului praghez.

Organizatorii evenimentului le-au pregătit participanţilor şi o serie de surprize interactive, unul mai memorabil decât celălalt, printre care amintim şi dispozitivul de realitate virtuală de tip Oculus Rift care, practic, i-a purtat pe cei care au acceptat testul într-o lume virtuală, pe Transfăgărăşan şi în alte locuri pitoreşti din ţară, evident, la bordul magnificului SUV Skoda Kodiaq.

Copiilor le-a fost rezervat un colţ de joacă, unde şi-au petrecut seara jucând joculeţe de tip Tetris. La plecare, fiecare dintre participanţi a trecut pe la foto corner-ul special amenajatpentru a imortaliza momentul, fireşte, în compania vedetei auto a serii, SUV-ul Skoda Kodiaq.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ