Angajatorii care au venit la prima editie a Târgului de Joburi si Formare Profesionala organizat de societatea Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau, în parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca si societatea SCC Services România, au pus pe masa sute de locuri de munca.

Cei care venit la târgul deschis timp de doua zile la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” (3-4 aprilie) au putut alege dintre cele 50 de oferte din domeniul call center, 8 din domeniul electronica, 100 din IT service desk, 425 de locuri de munca in constructii, industrie alimentara, confectii si servicii, 8 locuri de munca din servicii si mentenanta pentru masini unelte, vopsitori, electricieni si mecanici de masini unelte, un post de inspector de protectia muncii (patru pentru persoane cu dizabilitati), 4 locuri de munca in specialitatea agent de vânzari si un numar nelimitat de oferte pentru cosmeticieni.

Evenimentul s-a adresat persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca sau a unei oportunitati de dezvoltare personala si profesionala si a reunit angajatori cu oferte de angajare, dar si oportunitati de cariera, centre de formare/institutii organizatoare de cursuri de formare profesionala, institutii extrascolare care furnizeaza programe/cursuri facultative, institutii de învatamânt prescolar, primar, secundar, postliceal si superior.

PUBLICITATE

Avantajele participarii la Târgul de Joburi si Formare Profesionala au fost relatii de contact direct cu persoane aflate în cautarea unui loc de munca sau a unei oportunittai de dezvoltare personala si profesionala, posibilitatea organizarii de interviuri de angajare pe toata perioada târgului, oportunitatea prezentarii de oferte si avantajul competitiv în fata concurentei, promovare la un buget relativ mic si cu rezultate pe termen scurt si promovarea ofertei de angajare, dar si a produselor si serviciilor oferite.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ