- La Garden Party nu vor lipsi surprizele

Casa “Albert”, din Luncani, va fi gazda celei de a II-a editii a evenimentul “Garden Party” organizat de Asociatia “Lumina”.

Toti cei care vor veni sa se distreze aici vor spriji, astfel, construirea Centrului pentru Ingrijiri Paliative Pediatrice din cartierul Serbanesti, str. Cpt. Ernest Târtescu, primul hospice destinat copiilor cu boli incurabile din România.

Donatia minima este de 15 lei, insa copiii cu vârsta sub 10 ani au acces gratuit.

PUBLICITATE

“Va sfatuim sa purtati imbracaminte si incaltaminte comoda, iar copiii sa aiba si costumele de baie, pentru piscina. Nu uitati sa aduceti cu dumneavoastra voia buna”, ne spune Mara Matei, expertul in comunicare al asociatiei.

Garden Party va avea loc sâmbata, de la ora 15. Surprizele, sustine Mara Matei, nu vor lipsi, alaturi de intreceri, face painting si jocuri cu baloane uriase de sapun, fiind pregatite si alte activitati distractive.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ