Vineri, 28 septembrie 2018 a avut loc evenimentul cu scop caritabil de încheiere proiect „Suntem puternici împreună”, desfășurat în perioada iunie-septembrie cu Gauss Optic, prin amabilitatea și profesionalismul desăvârșit al doamnei doctor Oana Postolache, al domnului doctor Cristian Postolache și al întregii echipe Gauss Optic.

Copiii și tinerii cu sindrom Down s-au întâlnit la sediul Asociației Sindrom Down Bacău pentru a mulțumi printr-o petrecere de poveste, pentru consultațiile și tratamentele oftalmologice personalizate, eveniment organizat de Asociația „Totul pentru un surâs” din Bacău.Copiilor și tinerilor cu sindrom Down, le-a fost alături pe toată durata desfăsurării proiectului, Family Film, reprezentată de doamna Irina Doman, care dealtfel este alături de copiii și tinerii băcăuani aflați în dificultate, de mai mult timp, acesta fiind deja al treilea proiect, pe care Family Film îl susține.

„Suntem fericiți să putem susține inițiativele Asociației „Totul pentru un surâs” prin empatia noastră și participarea la o excelentă derulare a proiectelor. Copiii noștri sunt cea mai sigură investiție, de aceea suntem alături de copiii și tinerii aflați în dificultate, pentru a le lumina calea anevoioasă, pe care încercăm să o facem mai accesibilă prin socializare, definindu-le nevoi acute și realizându-le concret, și participând activ la îndeplinirea dorințelor lor.” ne-a declarat doamna Irina Doman.

Evenimentului caritabil i s-au alăturat cu mult suflet și delicii: Atelier CrisCakes și Pizzeria Luca, partenerul media al întregului proiect „Deșteptarea” și echipa de animatori Kinderfest. Asociația „Totul pentru un surâs”, in calitate de organizator, mulțumește tuturor oamenilor implicați în acest proiect cu scop umanitar.

“O mare parte din rezultatele activitătii companiei noastre este direcţionată catre export, însă sufletul ne este aici, în ţara in care ne-am nascut. Simţim romaneste si ne ajutam semenii ori de cate ori ne sta în putinţă. Suntem cu adevarat impresionaţi de rezultatele acest eveniment caritabil, suntem bucuroși, împliniţi sufleteste pentru ca am putut ajuta.” a declarat Irina Doman, reprezentantul Family Film, sponsorul evenimentului.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE