O noua reusita de top pentru Phi Hau Bacau. Gruparea pregatita de instructorul Alin Lungu a cucerit opt medalii la Campionatul European de Qwan Ki Do desfasurat recent, in Italia, la Verona. Cel mai pretios succes a apartinut Denisei Stefana Pascu, care s-a laureat campioana europeana thao quyen.

“Sunt convinsa ca ma voi intoarce cu o medalie din Italia. Telul meu este sa sa devin campioana europeana”, declara, in urma cu trei saptamâni, pentru “Desteptarea”, pustoaica in vârsta de 10 ani care si-a vazut acum visul cu ochii.

“Campionatul European a fost unul plin de provocari depasite cu succes de sportivii clubului, care s-au descurcat foarte bine si au aratat ca sunt cu adevarat invingatori”, a declarat instructorul Alin Lungu.

PUBLICITATE

Iata medaliatii Phi Hau de la Europenele de la Verona: Stefana Denisa Pascu- campioana europeana thao quyen; Denis Stefan Vârlan- locul 3 la thao quyen si locul 2 giao dau; Mario Stefan Stoian- locul thao quyen; Alexandra Mardare- locul 3 la giao dau; Bianca Cretu- locul 3 la thao quyen; Stefan Manolache- locul 3 la thao quyen si Cristina Ojog- locul 2 la giao dau. Au mai participat de la Phi Hau: Carina Paragea, Rares Cretu, Alexandra Butincu si Cosmin Andronic.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ