Pâna la urma vrea sa fie primar

N-a trecut o luna de zile de când subprefectul sustinea ca nu doreste sa candideze pentru nici o functie in judet, motiv pentru care spunea ca nu ia in calcul nici o demisie.

Intre timp, subprefectul Toma Constantin s-a razgândit, semn ca doreste tot fotoliul de primar. Si-a depus demisia inca de acum doua saptamâni, dar asteapta publicarea in Monitorul Oficial. „Legal, daca intentioneaza sa candideze trebuie sa renunte la functie cu 50 de zile inainte. Pâna la publicarea in Monitorul Oficial trebuie sa ramâna pe post”, a declarat prefectul Ioan Ghica.

PUBLICITATE

De altfel, inca din mai 2015 oficialul anunta ca vrea in viitor sa fie primar al Darmanestiului. „Sunt nascut in Darmanesti si mi-as dori sa pot spune peste ani nepotilor ca am fost primar si ca am facut ceva acolo”, spunea la acel moment subprefectul. Acesta va candida din partea ALDE.

Toma Constantin a depus juramântul in aprilie 2014 si a facut echipa, pâna recent cu fostul prefect Dorian Pocovnicu. Deocamdata nu se stie cine ii va lua locul.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. nu este un om corect.imi pare rau ,dar asta este.stie cat rau a facut print-o masura incorect luata.cred ca nu are inima impacata ca a luat decizii corecte si nu la comanda.dar nu ai ce sa-i faci,inebunesti cu dreptatea in mana,nevinovat,doar pentru ca cineva asa vrea.

LĂSAȚI UN MESAJ