La fix 30 de zile de când si-a depus demisia, subprefectul Toma Constantin a primit si ordinul de eliberare in functie, emis la ultima sedinta de Guvern. Acesta se va incadra la mustata pentru a-si depune candidatura, fiind obligat de lege sa nu ocupe o functie de inalt functionar public cu 50 de zile inainte de data alegerilor.

„Am fost intrebat la doua saptamâni dupa ce mi-am inaintat demisia daca nu doresc sa ramân in functie. Am acest proiect politic pe care vreau sa-l urmez, asa ca merg inainte. Imi voi depune candidatura la primaria Darmanesti, din partea ALDE”, a precizat fostul subprefect. Acesta a prezentat succint si activitatea sa de la numire, tot pe 16 aprilie, in anul 2014, acelasi raport de 14 pagini fiind inaintat si Guvernului. „M-a bucurat sa colaborez cu o echipa de profesionisti, dar nu va ascund ca am incercat sa impun un ritm de lucru, pentru ca erau si intern ceva probleme”, a spus oficialul.

Cea mai importanta actiune pe care a supervizat-o a fost situatia ansamblului de locuinte din cartierul Gheraiesti, unde s-au constatat emanatii de gaze peste limita. Fostul subprefect s-a aratat optimist ca termenele impuse prin planul de masuri ar putea fi respectate. „Din ce stiu, Primaria Margineni a parcurs pasii si cel mai probabil in luna iunie va putea monta acea centrala care va monitoriza emantiile de gaze.

La Primaria Bacau este in procedura selectia unei firme care sa faca drenul, dar Agentia pentru Resurse Minerale inca nu a facut pasii necesari”, a explicat Toma Constantin. Ce se intâmpla in continuare va fi in sarcina urmatorului subprefect despre care nu se stie cine va fi, dar despre care se crede ca „totusi, ca va fi bacauan”, a mai spus Constantin.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ