Abia revenit din Republica Moldova, unde pe 6 martie a prezentat un amplu program folcloric, viu aplaudat de cei peste 600 de spectatori ce au umplut până la refuz sala Casei Raionale de Cultură a orașului Strășeni, Ansamblul Folcloric „Busuiocul” va fi din nou pe scenă, de data aceasta pe cea a Teatrului de Vară „Radu Beligan”, duminică, 10 martie, ora 15.00, urmând să ofere băcăuanilor spectacolul „Sub cer cu cântece și flori”.

Această nouă reprezentație este dedicată Zilei Internaționale a Femeii și va aduce în fața publicului farmecul tradițiilor și obiceiurilor legate de anotimpul ce revigorează natura, dar va ilustra cu prisosinţă şi adevărul potrivit căruia „mai regină decât floarea, doar femeia poate fi”.

Alături de dansatorii, soliștii vocali și instrumentiștii ansamblului, pe scenă vor mai evolua, actorul Viorel Baltag, elevele clasei de balet îndrumate de prof. Simona Baicu, binecunoscuții rapsozi Ionuț Avram, Ciprian Ignat și Ionuț Ciobanu, iar ca invitată specială, apreciata interpretă a folclorului oltenesc, Loredana Streche (Corabia).

Intrarea este liberă.

Alte articole