In aceste zile, pâna pe 14 noiembrie, la Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacau are loc selectia studentilor din grupul tinta al Proiectului POSDRU – REGIOSM.

„Este vorba despre un proiect amplu, intitulat «Noi abordari in formarea profesionala a specialistilor din domeniul Ingineria Mediului, in vederea dezvoltarii durabile regionale si a corelarii la cerintele actuale ale pietii muncii».

Grupul tinta al proiectului este alcatuit din 205 studenti din ciclul universitar de licenta si ciclul universitar de master, din domeniul Ingineria Mediului, de la Universitatea «Vasile Alecsandri» din Bacau sau de la Universitatea Tehnica «Gheorghe Asachi» din Iasi, iar durata de derulare este de 18 luni”, a declarat prof.univ.dr. Gabriel Lazar, manager de proiect.

Studentii din grupul tinta vor fi implicati in activitati de testare a cursurilor interactive prin utilizarea lor in activitatea didactica, organizarea unui sistem de tutoriat coordonat de studentii din anii superiori de la cursurile de licenta si master, pentru imbunatatirea performantelor scolare ale studentilor din anii inferiori, efectuarea de mobilitati la nivelul studentilor si masteranzilor in scopul schimbului de bune practici si a promovarii bunei performante in interiorul universitatilor partenere.

Studentii care doresc participarea ca membru al grupului tinta isi pot depune personal dosarul la sediul universitatii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ