Studentii bacauani organizeaza o seara de film, cu scopul umanitar de a strange fonduri pentru copiii ce sunt victime ale violentei domestice.

Studentii din anul III Marketing din cadrul Universitatii Vasile Alecsandri din Bacau, organizeaza un eveniment caritabil destinat sa ajute copii ce sunt victime ale violentei domestice si se afla momentan intr-un centru, in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau.

Evenimentul este public, unde sunt invitati toate persoanele dornice sa ajute acesti copii prin donații sub orice formă (hăinuțe, rechizite, încălțăminte, jucării, sume de bani, precum și orice alt lucru care ar putea ajuta acești copii).

PUBLICITATE

13023238_1705312826411196_953398967_n

Miercuri, 20 aprilie, ora 19:00, in sala BI 30 – corpul B, din cadrul Universitatii Vasile Alecsandri din Bacau, va fi difuzat filmul “ROOM” cu scopul organizarii campaniei umanitare intitulate “Acasa nu e la inchisoare”. La inceputul si la sfarsitul filmului se vor putea face donatii sub orice tip de ajutor.

Eveniment FB

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ