Studenții băcăuani, în Hora Unirii

2

Și studenții băcăuani au dansat Hora Unirii, într-o activitate organizată de Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri”. Evenimentul a avut loc în campusul universitar, acolo unde aproximativ 70 de studenți au participat la activitățile propuse de ligă.

Astfel, timp de o oră, tinerii au interpretat cântece patriotice și populare, s-au prins în Hora Unirii pe care ei au numit-o „hora studențescă” și au socializat la un ceai cald. „Ne-am gândit că studenții ar trebui să fie uniți în această zi pentru că este foarte important să fim patrioți.

A fost un eveniment pe care l-am organizat în foarte scurt timp, o mobilizare pe ultima sută de metri și chiar nu am dorit să implicăm și alte persoane în activitatea noastră, pentru că vrem să arătăm că noi, chiar dacă suntem tineri, ne iubim țara, ne iubim valorile și nu ne împinge nimeni de la spate”, a declarat Ștefănuț Iulian Buhuș, primvice-președinte al Asociației Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Ceiuț cald, socializări, alea-alea ce civilizați domnle…dar astă vară când făceau grătare în fața căminului de sport de se vedea din stradă, plus fumăraia ? aia nu o mai văzut nimeni…și la stradă să se vadă marea reclama a UVAB… Care prost trece prin oraș o să zică super frate aici mă înscriu iote fac băeții grătărel pe peluza facultății… Se rup în figuri și ăștia cu imaginea facultăți, activități și restu, iar pe partea ailaltă iesă studenți la poarta dinspre piața sud și se vede de pe trotuar cum îi trag un mic sau doi.

LĂSAȚI UN MESAJ