Studentii au avut cuvantul la Slanic Moldova

0

Între 19 si 23 octombrie 2016, a avut loc, la Slanic Moldova, Competitia Nationala de Dezbateri pentru Studenti intitulata “Studentii au cuvantul”, organizata de A.R.D.O.R. Moldova (Asociatia Regionala de Dezbateri, Oratorie si Retorica) cu sprijinul si sustinerea directa a Ministerului Tineretului si Sportului, ce a finantat evenimentul.

Evenimentul a reunit 50 de tineri din toate zonele tarii si a fost prilejul unor dezbateri pe teme privind implicarea tinerilor in viata comunitatii locale.

De asemenea, proiectul a avut ca tinta dezvoltarea abilitatilor de prezentare si persuasiune, a capacitatii de analiza si sinteza, cultivarea spiritului de toleranta si a atitudinilor constructive.

PUBLICITATE

Competitia, parte a proiectului “Studentii au cuvantul” a reprezentat un adevarat succes, deoarece accentul nu a fost pus doar pe competitie, ci si pe invatare si colaborare intre participanti. Acest lucru datorandu-se faptului ca echipele au fost mixate, formatul de dezbateri fiind American Parliamentary.

De pregatirea arbitrilor s-a ocupat doamna Carmen Zaharia, formator national in cadrul dezbaterilor si vicepresedinte A.R.D.O.R. Moldova.

„Este o reusita pe care o datoram Ministerului Tineretului si Sportului, iar in urma feedback-ului pozitiv primit de la participantii proiectului, se va incerca continuuarea proiectului si in viitor”

Ciprian Zaharia, presedintele A.R.D.O.R. Moldova

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ