Miercuri, 28 octombrie, a avut loc partida dintre Știința Bacău și Apollon Prestige Limassol la volei feminin, contând pentru 16-imile Cupei CEV.

Echipa băcăuană s-a impus cu scorul de 3-0 (25-22, 25-19, 25-13), la capătul unui joc în care oaspetele au pus probleme doar în primul set, în care ”studentele” au comis 9 greșeli neforțate. Cel de-al doilea set a început bine pentru cipriote, acestea conducând cu 8-6 la primul time-out tehnic, însă Știința a revenit și, pe fondul unui serviciu dificil, a reușit să intre la cel de-al doilea timp tehnic cu două puncte avans. De aici, gazdele au continuat jocul bun și și-au adjudecat setul cu 25-19. În ultimul set, echipa din Cipru a fost surprinsă de serviciile foarte bune ale echipei băcăuane, care s-a impus cu 25-13.

Declarații după meci

PUBLICITATE

Florin Grapă (antrenor Știința Bacău): ”Mi-a fost teamă de acest meci, după înfrângerea de la Craiova, care ne-a marcat pe toți destul de tare. Începând cu setul al doilea, serviciul nostru a făcut diferența. Pot să vă spun cu certitudine că vom avea un meci greu în Cipru, va trebui să jucăm pentru a ne califica.”

Ioannis Giapanis (antrenor Apollon Limassol): ”A fost o onoare pentru noi să jucăm un asemenea meci, mi-aș dori în fiecare săptămână astfel de jocuri, dar, din păcate, nu e posibil. Nu știu care sunt șansele noastre de calificare, dar ne vom lupta în retur.”

Știința Bacău: Sabina Moisa (6 puncte), Denisa Rogojinaru (13), Cristina Cazacu (11), Tatiana Lupu (11), Claudia Gavrilescu (6), Crina Bălțatu (11), Nicoleta Manu – libero. Antrenor: Florin Grapă.

Apollon Prestige Limassol: Maryna Lavruk (11 puncte), Katalin Kiss (11), Veronika Hudima (8), Brooke French (4), Katerina Zakchaiou (3), Andri Iordanous, Thelma Christoforu – libero. Au mai jucat: Sofia Manitarou (1), Vasi Chatzikonstanta, Evita Leonidou, Nikolina Spyrou, Evely Stefanou – libero. Antrenor: Ioannis Giapanis.

Returul va avea loc pe 11 noiembrie, la Limassol. Până atunci, Știința Bacău va juca sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 17, tot în Sala Sporturilor, în campionat, un joc ce se anunță foarte atractiv împotriva echipei CSU Medicina Târgu Mureș.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ