Odata cu cea de a doua editie a show–ului Romanii au talent, incepe sa se contureze o concurenta tot mai serioasa pentru contratenorul bacauan Narcis Iustin Ianau, capul de afis al emisiunii de debut de la PRO TV. Cristina Bondoc din Tulcea, 22 ani, si Alina Dinca din Bucuresti, 20 ani, au impresionat pana la lacrimi juriul si publicul emisiunii vineri seara. Prima oara au vrut sa concureze separat dar, fiind bune prietene, au hotarat sa vina sa cante impreuna pe scena de la "Romanii au talent".
Cand au inceput sa cante, Andra i-a arata lui Andi ca i s-a facut pielea de gaina si chiar a plans de emotia pe care cantecul lor a transmis-o din plin. Cele doua fete au reusit sa-l emotioneze pana si pe Mihai Petre. Andra abia a putut vorbi la finalul numarului lor, in timp ce Andi a afirmat ca sunt demne de finala. Cu vocea plina de emotii, Mihai Petre a spus ca i-a placut la nebunie si le-a spus ca el se astepta ca ele sa fie chiar surori. Dupa ce si-a sters lacrimile Andra le-a spus ca au voci superbe “Sunteti extrem de talentate”.

Cu trei voturi pro din partea juriului, studentele merg mai departe, urmand sa concureze in fazele superioare ale competitiei cu bacauanul Narcis Iustin Ianau. Mihai Petre le-a sfatuit sa gaseasca si un nume care sa le reprezinte ca duo. In culise, ele au marturisit ca le-a fost foarte frica pentru ca au cantat fiind racite si s-au temut de reactia publicului la vederea lor, ele fiind mai “rotunjoare”.

Citeste si NARCIS IUSTIN IANAU, VOCEA CARE A UIMIT O TARA INTREAGA