Fruntaşul Manole Andrei, student în anul II la Facultatea de Ştiinte Jurice şi Administrative din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Iona Cuza”, specializarea Jandarmi, se află în perioada 01-26 februarie a.c. într-un stagiu de practică prevăzut în programa de învăţământ, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău.

Studentul a fost prezentat personalului unităţii, iar apoi a fost inclus într-un program de tutelă profesională în vederea perfecţionării deprinderilor practice referitoare la misiunile de pază şi protecţie instituţională, dar şi la modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii.

În această perioadă, studentul jandarm, originar din Bacău, va avea posibilitatea de a pune în practică noţiunile teoretice dobândite până în prezent, pentru a-şi forma calităţile specifice necesare în viitoarea carieră militară.

PUBLICITATE

La finalul stagiului de practică, studentul va fi evaluat de specialiştii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ