Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” gazduieste in acest sfârsit de saptamâna cea de a treia editie a concursului “Streetball Challenge”. Competitiile sportive se vor desfasura in intervalul orar 10.00 – 20.00, cu o posibila puaza de prânz din cauza caniculei.

Echipa câstigatoare va reprezenta România la “Prague International Festival”. Din cei 400 de participanti la festival, mai mult de jumatate sunt din afara Bacaului. Spre deosebire de anii trecuti vor exista o serie de activitati anexe concursului propriu-zis precum: breakdance, beatbox, un demo de graffiti, un târg de handmade la care s-au inscris 15 artizani, demonstratii pe biciclete, o demonstratie de baschet in fotoliu rulant al unor persoane cu dezabilitati din organizatia “Motivation”, iar arbitrii vor fi adusi de la Bucuresti.

Invitatii speciali din acest an, trupa “Jamnastyx”, vor face astazi spectacol la clubul Oblio, la Sala Sporturilor in pauza meciului “Stiinta Bacau” dar si in centrul orasului. Aceasta competitie este a doua ca importanta din tara si prima, de acest fel, din provincie.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ