Constructorul care a câstigat licitația pentru restul de executat pe strada Milcov ar putea începe lucrarile saptamana care vine.

Primaria va da ordinul de începere a lucrarilor, asta deși fostul constructor a contestat în instanță decizia primariei de a continua santierul.

„Am câstigat în instanta, prin urmare, daca nu apar alte probleme, vom preda amplasamentul si vom da ordinul de începere a lucrarilor în aceasta saptamâna. Au la dispozitie 60 de zile pentru a încheia lucrarile”, a declarat viceprimarul Ilie Bîrzu.

PUBLICITATE

Firma Phoenix Transbac SRL a câstigat contractul cu o valoare de 5,9 milioane lei plus TVA. Din cauza întârzierilor, municipalitatea trebuie sa achite acum din bugetul local restul de executat din contractul cofinantat partial cu fonduri europene.

Daca lucrarile nu sunt finalizate pâna în luna iunie, Primaria Bacau va trebui sa returneze integral fondurile europene atrase pe acest proiect – aproape 16 milioane de lei.

Pe strada Milcov trebuie schimbata conducta de apa, trebuie refacute unele trotuare, parcari si turnat asfalt.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

 1. Patronul firmei este Rusu Costica fost lichidator al firmei Rombet si a multor alte firme care chiar produceau sau miscau ceva in orasul asta.
  Macar “tortuletul” ramane in oras!!

 2. Domnule Iliuta,
  Sincer, mataluta chiar crezi in ceea ce spui ? Daca str, Milcov va fi gata in 60 de zile , eu unul va spun cu mana pe inima ca timp de un an de zile, cu vesta pe mine , matur strada inclusiv sambata si duminica !
  In alta ordine de idei : aproape zilnic ma plimb pe malul “lacului ” ( mai corect spus-mlastina ) intre intrarea la Insula si podul de la Serbanesti . Te ingrozeste – scarbeste mizeria de pe malul mlastinii si gardul asa-zisei” Casa de oaspeti”( nu mai spun ca si in ograda acestei “Institutii de cultura”-oare chiar o fi ?.) este o mlastina de mai mare dragul .
  Primaria a mai anuntat in aceste zile ca Insula va fi redata agrementului in luna iunie.
  Domnilor edili : ori nu aveti simtul masurii ca sa nu zic vre-o vorba de duh , ori ne considerati pelicani care ingurgitam toate gogomaniile domniilor voastre. La volumul de munca si ritmul in care se lucreaza lucrarile vor fi finalizate cand din Bacau va pleca prima naveta spre Luna.
  Sa fiti sanatosi si ”baga-ti mare ” ca vin alegerile!

 3. Ce se mai gasesc solutii cand se apropie alegerile !… Totul in slujba cetateanului, desigur.
  Duap alegeri, 4 ani innotam iar prin noroaie si ne rupem masinile pe strazile desfundate.

LĂSAȚI UN MESAJ