21 mai 2024
ActualitateStrada Industriilor din Onești, un proiect major finalizat cu succes

Strada Industriilor din Onești, un proiect major finalizat cu succes

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a anunțat finalizarea cu succes a unui proiect de amploare în municipiul Onești: modernizarea și refacerea Străzii Industriilor. Evenimentul a fost marcat de o ceremonie la care au participat, alături de președinte, europarlamentarul Dragos Benea, primarul Laurențiu Neghină, prefectul județului Lucian Bogdanel și vicepreședintele CJ Gelu Panfil.

În discursul său, președintele CJ Bacău a subliniat importanța acestui proiect în cadrul dezvoltării economice a județului. “Încă din decembrie 2020, am subliniat că sprijinul pentru antreprenori este crucial în ecuația dezvoltării județului. Prin colaborarea noastră cu UAT Onești, am reușit să realizăm acest proiect esențial pentru zona industrială a municipiului – Strada Industriilor.”

Investiția a fost una semnificativă, cu o valoare totală de peste 4 milioane de euro, iar Consiliul Județean Bacău a asigurat 90% din această sumă. Proiectul a inclus lucrări complexe, cu accent pe modernizarea sub sarcină, implementând un strat de uzură din beton rutier pe o lungime de aproximativ 5 km, precum și amenajarea de drumuri laterale și parcări.“Prin această investiție, marcăm concretizarea unei noi asocieri de succes cu municipiul Onești. Este rezultatul unei colaborări eficiente și a unui efort comun pentru a îmbunătăți infrastructura și condițiile pentru investitori în zona industrială,” a declarat Valentin Ivancea.

În încheiere, președintele CJ Bacău l-a felicitat pe primarul Laurențiu Neghină pentru diversitatea și amploarea proiectelor de dezvoltare inițiate în actualul mandat. “Este demnă de remarcat ascensiunea Oneștiului în raport cu regresul cronic instalat la nivelul municipiului Bacău,” a adăugat el, subliniind succesul notabil al municipiului în contextul proiectului Strada Industriilor.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri