– bacauanii care locuiesc sau traverseaza strada Carpati au parte de noroi, gropi si balti

De când a inceput sa ploua sau sa ninga, strada Carpati din municipiul Bacau a devenit impracticabila. Multa vreme, aceasta strada a fost inchisa din cauza lucrarilor de modernizare a retelei termice, efectuate in dreptul punctului termic (PT )11.

Pe o distanta considerabila, strada a fost decopertata, s-au sapat santuri, s-au tras conducte noi care duc agentul termic la blocurile din cartier, iar dupa aproximativ o luna de zile, transeele au fost acoperite cu pamânt.

Circulatia rutiera a fost reluata pe tronsonul care fusese inchis traficului auto, insa, o data cu racirea vremii au venit precipitatiile. Ploaia, lapovita si ninsoarea au instaurat haosul pe strada Carpati pentru ca pamântul rezultat in urma sapaturilor formeaza acum o mare intindere de noroi.

Pe trotuare sau pe sosea nu mai gasesti loc curat in asfalt. Pietonii nu au pe unde merge si aleg soseaua bombardata cu balti si gauri, impartind cu soferii acelasi spatiu. “Este de neimaginat ce se petrece aici! Dupa ce a astupat santurile, firma respectivea trebuia sa aduca strada la forma initiala!.

Este obligatia lor sa faca acest lucru! Acum, in aceasta situatie, nu ne ramâne decât sa ne rugam sa inghete noroiul acesta, ca sa putem circula in conditii normale”, spune Alina Turta. Femei, barbati sau copii, cu totii traiesc acelasi cosmar.

“Fie ca plec la serviciu sau ca trebuie sa duc gunoiul, rezultatul este acelasi: ma intorc acasa plin de noroi! Am tot sperat ca firma ce lucreaza in zona sa termine mai repede lucrarile si sa nu ajungem in aceasta situatie. Am ajuns sa ies din casa cu cizme de cauciuc si sa ma schimb in pantofi când ajung la serviciu!”, spune Cornel Palade, locatar.

Locatarii din zona nu vad o solutie care sa-i scoata din noroi. Ei spun ca niste platform din lemn le-ar usura accesul in/din bloc. Se pare ca inghetul ii va scapa de noroi, insa, la primavara situatia va fi aceeasi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. …si la anu sa vrea Stavarache primar,ca a zis ca candidează din nou.Bataie de joc,ca peste tot in orașul asta…Sa vina cei de la Desteptarea si săi întrebe pe șefii si pe cei din primărie cand va finaliza lucrarea…Is curios ce vor zice.Cum duci copilul dimineața,sau bătrânii cum merg pe un asa noroi.Stai vezi ca nici Acu nu sunt acoperite toate tanturile.Apropo luni si marți lucrează astia?

  2. Ar trebui date amenzi imense “specialistilor” carre lasa toate lucrarile nefinalizate. Pacat ca Stavarache e ocupat cu procesele, procentele din contracte si in general in doare’n c**.

  3. stavarake sa faca bine sa se duca la dracu!m-am saturat de atentia pe care o acorda acestui cet falimentar!sau mai bine zis pentru cumnatelul lui ce nu face piticotul?
    sa admitem si situatia ca vom scapa de el,nu se vor duce naibii pe apa sambetei aceste lucrari cu tot cu banii investiti?!

  4. Va plangeti ca pensionarii pe la col de strada si pe net,in loc sa va adunati si sa vedeti ce puteti face concret.Ii doare pe cei responsabil fix in c*r de ce scrieti voi pe desteptarea,dar ia sa va adunati 100/si sa mergeti la Primarie sa faceti scandal;atunci poate se va intampla ceva.Jumate de oras arata groaznic,in unele locuri stau ca prostii si fara lumina,dar se pare ca nu intereseaza pe nimeni de vreme ce nu fac nimic in sensul asta..

  5. Ba Mossad ,invata si tu sa scrii corect,invata si pe urma sa te apuci de criticat,scrii asa ca un analfabet si tot iti dai aiurea cu parerea,peste tot unde ai comentarii tot ai si cate o replica negativa de la cineva…

  6. oare de ce imi miroase ca e cineva ce il sustine pe stavarake?
    si evident daca nu ai de ce te lega privitor la comentariu macar greselile de ortografie sa le evidentieze!

LĂSAȚI UN MESAJ