Antrenorul Voica s-a declarat nemultumit de prima repriza.

Vice-campioana României la handbal masculin, Stiinta MD Bacau isi intârzie decolarea. Dupa prestatia neconvingatoare de la Cupa Minaur, unde s-a clasat pe locul 3 din 4, gruparea bacauana a avut o prima repriza nereusita in amicalul sustinut miercuri, pe teren propriu si câstigat cu 48-33 ( 25-20) in fata divizionarei B, HC Vaslui.

“Sunt nemultumit de modul in care am evoluat in prima parte a meciului cu Vasluiul. Jucatorii trebuie sa-si respecte statutul de profesionisti si sa evite pe viitor sa mai ia 20 de goluri intr-o repriza. Dupa pauza, echipa a evoluat mai aproape de ceea ce ne dorim, insa mai avem mult de lucru in ceea ce priveste consolidarea relatiilor de joc”, a declarat la final antrenorul studentilor, Eliodor Voica.

La gazde au reintrat ieri, dupa o perioada de pauza cauzata de accidentari, Cristi Ghita si Marius Bondar, ambii fruntasi pe lista marcatorilor.

A absentat, in schimb, interul Vladimir Rusia, care a suferit o entorsa marti, la antrenament si va ramâne pe tusa minimum o saptamâna. Astazi, de la ora 18.00 si vineri, cel mai probabil de la ora 11.00, Stiinta va sustine doua noi jocuri de pregatire, in compania lui Dinamo, la Bucuresti.

Saptamâna viitoare, gruparea antrenata de Colin Voica se va deplasa in Croatia, unde va participa la “Istria Handball Cup”, alaturi de Croatia Zagreb, Maribor Branik si Meshkov Brest. Primul meci oficial al bacauanilor in sezonul 2013-2014 va avea loc pe 7 septembrie, in Capitala, contra campioanei HCM Constanta, in Supercupa României.

In partida de ieri, cu HC Vaslui, Stiinta MD a evoluat cu urmatoarea garnitura: Tevzadze, Selaru, Tamas, Grigoras- Rotaru (7 goluri), Ghita (7), Da Silva (6), Bondar (6), Bujor (4), Carali (3), Bulov (3), Ramba (3), Iancu (3), Johansson (2), Tarâta (2), Paunica (1), Fenici (1) si Dospinescu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ