In sala de consiliu a Federatiei Române de Handbal, a avut loc, la inceputul acestei saptamâni, tragerea la sorti a jocurilor din Campionatul National Divizia A pentru sezonul competitional 2016-2017. CS Stiinta Bacau, echipa pregatita de Costel Oprea si Constantin Hornea, face parte din seria A alaturi de alte 13 echipe si va debuta in noul sezon pe teren propriu in fata lui Dinamo Bucuresti, joc programat pentru duminica, 18 septembrie, de la ora 16.00.

Pe 25 septembrie, bacauancele vor juca in deplasare la Stiinta Bucuresti, iar in etapa a III-a programata pe 29 septembrie, elevele lui Oprea si Hornea vor primi vizita celor de la CSM II Bucuresti. Va urma deplasarea la Activ Ploiesti din 9 octombrie, iar pe 16 octombrie „studentele” vor juca acasa in compania lui SCM Pitesti.

Etapa imediat urmatoare, programata pe 30 octombrie, Stiinta Bacau va juca acasa cu Spartac Bucuresti, iar pe 6 noiembrie vor evolua in deplasare la CNOT Iasi. Pe 13 noiembrie echipa bacauana va primi vizita constantencelor de la Universitatea Neptun, pentru ca pe 20 noiembrie sa joace la Piatra Neamt contra fetelor de la HCF.

Dupa aceasta etapa, handbalul feminin din Divizia A va intra in vacanta de iarna, urmând ca turul competitiei sa se reia pe 8 ianuarie, atunci când Stiinta va juca acasa cu CSU Târgoviste. Pe 15 ianuarie bacauancele vor juca in deplasare la Rapid USL Metrou Bucuresti, pe 22 ianuarie acasa cu ACS SC181 SSP Bucuresti, iar in ultima etapa a turului vor evolua in deplasare la HM Buzau pe 29 ianuarie. Returul va incepe imediat peste o saptamâna, pe 5 februarie, campionatul incheindu-se pe 14 mai.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ