Sezon excelent pentru voleibalistele Stiintei Bacau! Aflate in lupta pentru titlul de campioane, studentele isi continua cursa si in Cupa Rominiei, a carei finala o vor juca pe 30 aprilie, in mansa unica, impotriva Albei Blaj.

Stiinta a trecut in semifinalele Cupei de CSM Tirgoviste, dupa o dubla victorie contra echipei lui Dragan Nesic: 3-1 pe teren propriu si 3-2 miercuri seara, in returul sustinut in deplasare. Mansa retur (care, in mod surprinzator si nejustificat, nu a mai fost transmisa de Digisport 4, asa cum era programat) a rezolvat ecuatia calificarii dupa doar doua seturi (ambele cistigate de bacauance) in mai putin de o ora de joc.

Victorioasa in primul set cu 25-22, Stiinta si-a adjudecat si actul secund (in care a fost condusa doar o data, in startul sau, cu 0-1), de data aceasta la sapte puncte diferenta.

PUBLICITATE

Avind 2-0 la seturi si calificarea asigurata, oaspetele au redus turatia motoarelor, Florin Grapa rulind intreg lotul avut la dispozitie.

In partialul trei, Stiinta a revenit de la 20-23 la 24-23, insa dimbovitencele s-au impus cu 28-26. Gazdele au egalat situatia la seturi dupa un 25-18 in setul patru, dar finalul de meci a apartinut tot bacauancelor, care s-au impus in tie-break cu 15-11. Stiinta demonstreaza inca o data ca este o echipa de top si pregateste o noua confruntare cu CSM Tirgoviste in deplasare.

De data aceasta in campionat, luni, de la ora 18.00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Bravo tuturor care sunt la aceasta echipa:conducator,stafului tehnic si nu in ultimul rand acestor jucatoare care ma fac mandru ca sunt bacauoan. Aceasta sectie de sport a bacaului ar trebui sa fie un model,un exemplu ptr renasterea sportului bacaouan (si nu doar a sportului,ci a tot ce inseamna comunitatea bacaouana).
    BRAVO FETELOR, SUCCES IN FINALA!!!

LĂSAȚI UN MESAJ