Dupa o vacanta mai lunga decât si-ar fi dorit-o antrenorul Florin Grapa, detinatoarea Cupei României la volei feminin, Stiinta Bacau isi reia pregatirile. Pentru un nou sezon competitional si intr-o noua formula. Din lotul de anul trecut nu vor mai face parte stranierele si, aproape sigur, centrul Alexandra Sobo.

Au ramas, in schimb, pe loc, celelalte piese grele Denisa Rogojinaru, Tania Lupu, Sabina Moisa si Ioana Baciu, carora li se vor alatura mai multe jucatoare noi. “Deocamdata nu am semnat toate contractele, insa incercam, in limita posibilitatilor financiare, sa facem o echipa cu care sa tinem pasul in sezonul 2015-2016”, a declarat antrenorul Florin Grapa, care si-a convocat jucatoarele azi, la ora 10.00, la Sala Sporturilor, pentru primul antrenament al verii.

Merita subliniat ca din lotul Stiintei fac parte si cinci proaspete vice-campioane europene universitare: Sabina Moisa, Ioana Baciu, Tatiana Lupu, Mihaela Albu si Lorena Ciocian.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ