Sâmbătă, 31 octombrie, Știința Bacău a reușit să învingă pe teren propriu echipa CSU Medicina Târgu Mureș cu scorul de 3-0 (25-16, 25-18, 25-16), în cadrul Diviziei A1 de volei feminin, etapa a IV-a. Echipa băcăuană a avut un meci reușit, în care au excelat fazele de serviciu și blocaj.

Primul set a început cum nu se putea mai bine pentru ”studentele” băcăuane, care conduceau cu 8-3 la primul time-out tehnic. Pe fondul unui serviciu foarte bun, gazdele s-au distanțat după cel de-al doilea timp tehnic și au câștigat setul cu 25-16.

În cel de-al doilea set, oaspetele au început puțin mai bine, însă la cel de-al doilea time-out tehnic s-au văzut conduse cu 16-11 și au pierdut setul cu 25-18. Ultimul set a fost câștigat cu scorul de 25-16 de Știința Bacău, datorită preluării bune și a serviciului dificil.

PUBLICITATE

Următorul meci al deținătoarei Cupei României va avea loc miercuri, de la ora 20:45, pe terenul CSM-ului din București.

Declarații după meci

Florin Grapă: ”Mi-a fost teamă de meciul de astăzi, fiindcă Mureșul este una dintre echipele cu care noi ne luptăm la primele 4 locuri. Ne-a ieșit, a fost binișor, dar mai avem de lucru. A fost unul din cele mai bune meciuri de până acum din campionat al echipei noastre. A mers mai bine blocajul la noi decât la ele, asta e prima constatare la cald. Miercuri, la CSM București, încercăm să recuperăm măcar un punct din cele pierdute la Craiova. Vom juca la ora 20.45 și mă bucură asta, pentru că în Cipru vom juca la ora 21.”

Atanas Petrov: ”M-aș fi așteptat să jucăm mai multe seturi, să jucăm mai bine, dar, ca de obicei, la Bacău este dificil. Serviciul nostru nu a funcționat astăzi, nu ne-am simțit bine la acest capitol și nu ne-am concentrat la blocaj și în apărare. Bacăul a făcut un meci bun, a fost echipa mai bună. Diferența cea mai mare între cele 2 echipe s-a făcut la serviciu și la preluare. Am făcut greșeli ușoare, în situații grele am făcut puncte, iar în situațiile ușoare am greșit. Nu am fost în cea mai bună formă azi, vom vedea ce va fi în viitor.”

Știința Bacău: Sabina Moisa (4 puncte), Denisa Rogojinaru (8), Cristina Cazacu (16), Claudia Gavrilescu (9), Tatiana Lupu (9), Crina Bălțatu (9), Mihaela Albu – libero. A mai jucat: Nicoleta Manu. Antrenor: Florin Grapă.

CSU Medicina Târgu Mureș: Ivana Zburova (2 puncte), Nikoleta Perovic (10), Olivera Medic (10), Samara Franchin (6), Sofia Medic (3), Roxana Iancu (1), Andreea Ispas – libero. Au mai jucat: Elisabet Varga (2), Andreea Petra (2), Loredana Dobriceanu (1), Alexandra Babaș, Laura Molnar – libero. Antrenor: Atanas Petrov.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ