Se porneste de la 0-2. Adica de la scorul stabilit la finalul saptamânii trecute, in Capitala, acolo unde CSM Bucuresti a câstigat ambele meciuri contra Stiintei Bacau (3-0 si 3-2), in finala mica a Diviziei A1 la volei feminin. Un scor care crediteaza formatia bucuresteana cu prima sansa la câstigarea medaliei de bronz.

Dar locul 3 nu este singura miza a finalei pentru locurile 3-4. Cine ia bronzul, merge in Cupa CEV, in timp ce ocupanta locului 4 va activa in Cupa Challenge in viitorul sezon al euro-cupelor. Asadar, o confruntare cu miza. Care cheama in cauza inclusiv orgoliile “cravasate” de ratarea finalei mari. Cel de-al treilea joc dintre Stiinta Bacau si CSM Bucuresti este programat sâmbata, de la ora 17.00, in Sala Sporturilor.

Daca bucurestencele se impun sâmbata, totul se termina cu succesul de bronz al echipei conduse de italianul Micoli. Dar daca bate Stiinta, finala continua cu meciul cu numarul 4, programat duminica, de la aceeasi ora, 17.00, de la Bacau.

PUBLICITATE

“Si va asigur ca vom juca si duminica. Imi doresc ca invingatoarea sa se decida in jocul al cincilea de pe 30 aprilie, de la Bucuresti. Admit ca, pornind de la scorul de 2-0, adversarele noastre au sanse mai mari decât noi, dar va garantez ca Stiinta nu si-a spus ultimul cuvânt”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care a argumentat: “Ma bazez, in primul rând pe dorinta de victorie si de revansa a fetelor noastre.

Totodata, fiind ultimele jocuri de acasa din acest sezon, sper ca si publicul sa ne dea o mâna de ajutor, mai ales ca ne prezentam in fata suporterilor nostri in calitate de proaspata câstigatoare a Cupei României”. Daca CSM Bucuresti vine cu lotul complet, inclusiv fostele componente ale studentelor, Kremena Kamenova, Marina Vujovic, Roxana Bacsis si Georgiana Fales, in schimb Stiinta intâmpina probleme de efectiv, tragatoarea secunda Anastasia Harelik fiind incerta. Cu sau fara ea, Stiinta va forta victoria care sa prelungeasca finala. Cu un meci sau chiar cu doua.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ