Vice-campioana României la handbal masculin, Stiinta Bacau va juca in curând… pe muzica! Pâna la primul meci al sezonului, cel cu HCM Constanta, din Supercupa Romniei, Stiinta va avea un imn oficial, versurile fiind deja scrise.

Textul apartine Andreei Potroghiru si a fost selectat in cadrul unui concurs lansat in urma cu trei saptamâni si destinat exclusiv suporterilor.

Versiunea compusa de Andreea Potroghiru a fost considerata drept cea mai buna, astfel incât ea va fi pusa pe muzica in cel mai scurt timp.

“Hai Stiinta, hai studentii, luptati pentru noi/ Si la bine, si la greu, ne mândim cu voi/ Stam mereu cu fruntea sus in fata tuturor/ Echipa de suflet a bacauanilor” este refrenul noului imn al gruparii pregatite de Eliodor Voica.

Andreea Potroghiru a fost recompensata de conducerea Stiintei, prin managerul Puiu Ciobanu, cu un echipament de joc si o invitatie valabila la toate meciurile de pe teren propriu ale studentilor in sezonul 2013-2014.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ