Actori, muzicieni, artisti plastici, scriitori, politicieni, reprezentanti ai institutiilor de ultura si ale administratiei locale, fosti directori ai teatrului, fosti colegi din alte teatre din tara, critici de teatru, jurnalisti, membri ai familiei, prieteni, un numeros public au raspuns invitatiei conducerii Teatrului Municipal “Bacovia” de a participa la prima editie a proiectului “Identitati”.

Cortina se ridica in aplauzele spectatorilor: pe scena – actorul Stelian Preda, primul sarbatorit si omagiat la implinirea, exact in aceasta zi, a vârstei de 80 de ani, dintre care peste 50 i-a dedicat scenei, teatrului, la Botosani, Bacau, pe platourile de filmare, la Chisinau, Bucuresti, Galati, Belgrad sau Varsovia etc.

Nu a fost numai un actor, care a intruchipat pentru miile de spectatori, cu sensibilitate, profunzime, cu daruirea celui harazit cu talent, peste 200 de personaje, a fost, cu folos, director de teatre, regizor, a fost Eminescu, Petru Rares, Stefanita, Fat-Frumos, Mos Craciun, alte sute de roluri memorabile din dramaturgia româneasca si straina.

PUBLICITATE

O viata pe scena, “Vietile visului meu” – spectacol extraordinar daruit celor care l-au iubit si apreciat. Emotii, felicitari, aplauze la scena deschisa, flori.

In semn de pretuire si apreciere a intregii activitati depusa pentru promovarea teatrului bacauan, Consiliul Local si Primaria Bacau i-au acordat, pe scena, un rol cu putere de simbol: Cetatean de Onoare al municipiului Bacau.

Ani buni, cu sanatate, maestre!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ