Stefan Casuneanu si-a adjudecat turneul de simplu al Cupei”TC Micul As”, de la Iasi, competitie de categoria A din Circuitul National al FRTenis.

Dupa ce in semifinale a dispus cu 6-2, 6-3 de favoritul nr.1, nemteanul Nicolae Baciu, in finala de ieri, tenismenul legitimat la CSM Onesti l-a invins cu 6-2, 6-2 pe Vlad Stoica (Coreco Iasi).

Inceputa in aer liber, finala dintre Casuneanu si Baciu a continuat indoor, tot pe zgura, din cauza ploii torentiale.

Un alt tenismen bacauan, Alexandru Sumanaru (ACS Moldosport) a ajuns in finala probei de dublu a turneului de la Iasi, unde a facut pereche cu bucuresteanul Andrei Oprisor (CS Mircea Eliade). In finala, cuplul Sumanaru/ Oprisor a cedat cu 6-2, 6-2 in fata perechii Nicolae Baciu (CST Star P. Neamt)/ Stefan Samoila (Dinamo).

“Fiind primul concurs din sezonul competitional outdoor, ma declar multumit de evolutia baietilor”, a declarat antrenorul bacauan Ovidiu Ciulina, care il pregateste atât pe Casuneanu, cât si pe Sumanaru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ