Romeo Stavarache

Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, ramâne in arest la domiciliu pentru inca 30 de zile, dupa ce Tribunalul a mentinut masura dispusa la inceputul acestei luni.

Romeo Stavarache a fost plasat in arest la domiciliu, la propunerea DNA care l-a acuzat ca a incalcat conditiile controlului judiciar.

Mai precis, ca a luat legatura cu martorii din dosar, angajati in primarie, atât in scris, cât si prin intermediari, mesajele transmise de el fiind considerate presiuni si amenintari la adresa martorilor.

PUBLICITATE

Decizia Tribunalului poate fi contestata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Cat o să-l mai apere justiția asta? Pe unul de rând îl aresta în minutul unu si pe hotii ăștia care au furat ca tarisoara asta îi ține în arest la domiciliu si apoi îi face scăpați. La închisoare cu totii

  2. stavarake e un caz mai special, el nu suporta regimul detentiei!ati uitat cand se juca de-a spanzuratoarea sa impresioneze coana justitie?

LĂSAȚI UN MESAJ