22 mai 2024
ActualitateStația de captare din Onești, a doua sursă de apă pentru oraș,...

Stația de captare din Onești, a doua sursă de apă pentru oraș, se apropie de finalizare!

Primarul Laurențiu Neghină a anunțat astăzi că stația de captare din Onești, care reprezintă a doua sursă majoră de apă pentru oraș, a atins un important prag de realizare de 65%. Acest anunț marchează un pas semnificativ în proiectul vital pentru asigurarea apei potabile în Onești.

Lucrările la stația de captare au început în luna ianuarie 2023 și au fost gestionate cu succes până în prezent. Potrivit primarului, proiectul urmează să fie finalizat până în decembrie 2023, cu receptia finală programată să aibă loc în luna mai a aceluiași an.

După această dată crucială, se așteaptă ca orașul Onești să nu mai sufere întreruperi de apă, iar rezidenții să se bucure de un acces constant și fiabil la apă potabilă. Acest proiect este văzut ca o măsură esențială pentru asigurarea necesităților de apă ale comunității și pentru creșterea calității vieții locuitorilor din Onești.Primarul Neghină a subliniat importanța acestei realizări și a eforturilor continue ale echipei municipale pentru finalizarea cu succes a stației de captare.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri