Arena Mall Bacău dă startul celui mai îndrăgit sezon din an: REDUCERILE DE IARNĂ. Te așteptăm în fiecare zi de Luni până Duminică între 10:00 și 21:00 să achiziționezi piesele vestimentare favorite la cele mai bune prețuri.

Te așteptăm cu nerăbdare la cumpărături pentru că zilele de iarnă au acum stilul pe care tu ți-l dorești.

Fie că ai nevoie de o pereche de botine, un nou costum de birou, un parfum sau o nouă jucărie pentru cel mic, în magazinele din Arena Mall le găsești pe toate. Beneficiezi de cele mai bune prețuri la toate categoriile de produse astfel încât garderoba și casa ta să strălucească.

Dă un refresh garderobei tale și creează look-ul perfect al iernii cu item-urile tale preferate la prețuri imbatabile. Actualizează-ți lista de cumpărături și investește în ceea ce ai nevoie sau în ceea ce îți doreai demult în garderobă.

Te invităm să descoperi cele mai cool articole și să profiți de reducerile momentului la articolele pentru femei, bărbați și copii, dar și la cele din categoria casă și decorațiuni.

Reducerile se aplică progresiv începând cu 15 ianuarie. Pentru că nevoile tale vor calitate, iar dorințele tale trebuie transformate în realitate.

Arena Mall. Cumpărături plăcute! Amintiri plăcute!

 

Mai multe detalii pe website | www.arenamall.ro | și în aplicația Arena Mall | wifi.arenamall.ro |

 PUBLICITATE