Lucrarile de modernizare a Insulei de Agrement au fost demarate. Joi, 2 aprilie, Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a organizat o conferinta de presa in care a anuntat ca firma de constructii s-a apucat de treaba, apoi i-a invitat pe ziaristi la fata locului, ca sa se convinga.

“S-au facut pasi importanti in realizarea unuia dintre proiectele derulate pe fonduri europene ale municipiului Bacau, a declarat primarul. Este un eveniment. Au trecut doua luni de când am demarat aceasta activitate si va spun ca lucrurile au mers bine, chiar neasteptat de bine, incât iata, astazi, suntem in punctul in care spunem start!” Lunar se vor face vizite pe santier pentru a se verifica respectarea graficului de lucrari, a mai spus edilul.

“E un proiect contra cronometru, care de toti depinde, chiar daca pare fortat ce spun. Aici nu e vorba de a pune presiune pe constructor sau pe administratie, e vorba de responsabilitate. Sunt aproape zece milioane de euro, bani foarte multi, si chiar daca timpul este foarte scurt e o sansa pe care trebuie sa o folosim”, a afirmat Romeo Stavarache.

PUBLICITATE

Modernizarea Insulei presupune construirea unui aqualand cu tobogane si piscine, amenajarea de plaje, alei, parcari, piscina cu valuri, Lazy river, debarcader cu functii multiple, coridor pentru canotaj.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

 1. Chiar asa fiind situatia atat cu Insula de Agrement cat si cu Soseaua de Centura ,eu unul sunt Toma Necredinciosul pana cand nu voi vedea doua-trei ”personalitati”cu foarfeci in mana iar in dreapta lor un popa cu busuioc intr-o cana cu aghiazma!
  Doamne ajuta , cu turcii si nu numai inainte !!!!!
  ,

  ,

 2. eu nu stiu cum acest domn mai are tupeu sa mai fie primar in Bacau……probabil mai are nevoie de ceva bani…ca de facut ceva pentru Bacau nu a facut mai nimic…acum se lauda ca va face insula …..hai sa o vedem si pe asta…eu una nu cred pana nu vad!

  • Depinde si cum o vor face!Daca o vor transforma in Aqualand,asta inseamna ca vor distruge vegetatia de pe insula.Sincera sa fiu,as fi preferat sa o transforme intr-un parc frumos plin de verdeata,foarte ingrijit iar apa din lac curatata.Ma rog,poate exagerez si nu stiu eu cum vor lucra acolo dar daca vor face ca in oras pe unde au venit si au taiat masiv copacii chiar daca nu era cazul,nu va fi ceva pe placul meu.

 3. unicitea proiectului si sifonarea banilor e una si alta e cand se umfla bistrita la inundatie si rade naibii parcu !, da ce conteaza ?, niste bani trebuiesc haliti !, targovetii bacauani vor plati ce va lua apa la un moment nasol !, cum naiba sa faci pe insula unui rau ce vine din munti investitii ?, daca da o ploaie mare de cateva zile in munti sau ras pe bot cu parcu !, numai niste inconstienti fac pe insula unui investitii !, pe insula unui lac da !, da nu pe rau care vine din munti !, da ce conteaza niste investii sifonate de baietii destepti !, mai facura niste telegondole portocalii pe coclauri si terenuri de fotbal si parcuri prin boscheti !

 4. Eu poftesc o parcare subterana construita sub lac!Dar pana acolo,trebuie facut ceva cu mirosul din zona.Balta e cam statuta de cativa anisori.Se aude,primaria?

LĂSAȚI UN MESAJ