Ready Steady Go! Start de sezon pe circuitul bacauan “Speed Park”. Prima competitie este programata chiar la sfârsitul acestei saptamâni: sâmbata, 9 mai, in Bacau are loc etapa a doua a Campionatului National de Autoslalom, competitie care se desfasoara sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv”.

“Estimam prezenta a aproximativ 20-25 de piloti, in conditiile in care, de anul acesta, Campionatul National de Autoslalom are un nou organizator, in persoana pilotului Claudiu Vasilache”, a declarat managerul “Speed Park”, Eduard Nunu, care ii invita pe toti amatorii de automobilism sâmbata, de la ora 10.00, in tribunele circuitului bacauan: “Etapa va fi comprimata intr-o singura zi, ceea ce va spori spectaculozitatea sa”.

Prefatat de etapa Nationalelor de Autoslalom, calendarul competitional 2015 al circuitului “Speed Park” Bacau va continua in forta, cu disputele campionatului intra-scolar de karting (22-23 mai), cu etapa a doua a CN de karting organizat de FRAS (30-31 mai) si cu runda din cadrul CN de karting al FRK, de pe 4-5 iunie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ