21 iunie 2024
Zona zeroEu știuStailer - sau cum să ajungi pe scaunul unui salon chiar și...

Stailer – sau cum să ajungi pe scaunul unui salon chiar și astăzi dacă-ți dorești

Platforma Stailer nu mai este o noutate pentru publicul românesc. Platforma de programări online la salon a luat avânt datorită faptului că a eficientizat acest proces, practic a adus clienții și stiliștii mai aproape unul de celălalt. Totuși, Stailer nu s-a culcat pe o ureche odată ce comunitatea de utilizatori a crescut, ci și-a extins ramurile și în noi orașe, inițial platforma fiind utilizată în Iași, Cluj Napoca, București, Oradea și Timișoara. Acum, mai mulți norocoși se pot bucura de platforma gratuită, fiindcă este disponibilă și în Bacău, Craiova, Brașov, Sibiu și Constanța.

Dacă încă nu știi ce este Stailer și cum se utilizează, vei afla în continuarea articolului tot ce te interesează.



Programări la salon oriunde vrei, oricând vrei

Dacă până acum eram condiționați de metoda de a suna la saloane pentru a ne rezerva un loc, acum totul s-a schimbat la 180 de grade, iar lumea hair&beauty s-a alăturat digitalizării și putem să ne programăm singuri online. Oricine știe că prin metoda clasică trebuie să suni cu zile înainte la saloanele cunoscute pentru a te asigura că găsești loc liber la data și ora dorite de tine. Uneori chiar nu ai noroc și trebuie să renunți la nevoile tale și să te pliezi după agenda salonului. Dar, cu ajutorul platformei Stailer, după setarea câtorva filtre și un search rapid, regăsești toate saloanele din oraș care s-au înscris aici și care se pliază ele pe timpul tău.

Așadar, setezi orașul din care ești, genul tău, serviciul de hair&beauty dorit, data și ora, iar mai apoi tu alegi din lista salonul care se încadrează în toate cerințele tale. Pentru a-ți fi mai ușor să alegi, Stailer este transparent, deci ai acces spre informații precum prețuri percepute, recenzii oferite de alți utilizatori, poze din salon sau cu alte lucrări, locația prin Google Maps și altele. Vezi lista completa pe Stailer.ro, rapid și ușor.

Îngrijește-ți tenul în sezonul brrr!

Vremea crâncenă își face încet-încet apariția, deci pielea noastră are de suferit. Nu mai aștepta tu după salonul de cosmetică pe care-l cunoști, fiindcă tenul tău are nevoie de hidratare, tratamente și îngrijirea corespunzătoare ca să facă față temperaturii scăzute, vântului și razelor soarelui mai mult ca oricând. Poți descoperi pe Stailer lista saloanelor de cosmetica din Bacau sau celelalte orașe care să te primească și astăzi.

Nu mai depinzi niciodată de ora de deschidere a unui salon ca să poți suna să faci o programare. Cu Stailer poți să te programezi și în toiul nopții, dacă așa îți dorești. De asemenea, pentru a-ți fi și mai ușor și mai la îndemână poți descărca aplicația Stailer din Google Play sau App Store. Trebuie doar să creezi un cont sau să te loghezi cu contul de Facebook și durează mai puțin de 1 minut.

Pe browser nu ești condiționat de crearea unui cont, poți face programări chiar și fără acesta, însă de fiecare dată trebuie să îți reintroduci informațiile personale, deci optează pentru crearea contului fiindcă îți aduce numai avantaje. În cont ai posibilitatea și de a seta remindere programărilor efectuate ca să nu pierzi vreodată locurile.

Pentru a descoperi și celelalte avantaje accesează platforma sau instalează aplicația și fă-ți și tu o primă programare. Nu vei mai suna niciodată la salon nici ca să te programezi, nici ca să anulezi. Rezolvi totul rapid, simplu și gratuit, online.

Pentru alte detalii scrie la support@stailer.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 



spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img