Primaria Cleja va inaugura, duminica, 28 iulie, stadionul comunal, investitie finantata integral din bugetul local. Stadionul va purta numele aviatorului Mihai Pal, nascut la Cleja in 1960 si decedat in urma cu un deceniu, mai exact pe 21 iunie 2003, la Cluj, intr-un accident produs cu o seara inainte de un miting aviatic.

Timp de peste doua decenii, a fost pilot de incercare si pilot acrobat, membru al Lotului national de acrobatie, acumulând 3.800 de ore de zbor.

Tot duminica, va fi sfintit Monumentul Eroilor din Cleja, pe care va fi montata o placa comemorativa cu numele pilotului Mihai Pal.

La eveniment sunt asteptati reprezentatii Flotilei 95 de Aviatie, ai CJ Bacau, Prefecturii, ai altor institutii publice, primarii si consilierii din zona si, fireste, toti locuitorii comunei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ