Azi, 3 noiembrie, ora 10.00, la sediul Camerei Comert si Industrie Bacau, este programat sa se desfasoare workshopul cu tema cu tema „Reteaua Enterprise Europe Network in sprijinul IMM-urilor inovatoare din Regiunea NE”.

Actiunea este organizata in colaborare cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est si Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis Iasi si are drept scop prezentarea oportunitatilor de internationalizare si inovare oferite de Reteaua Europeana a Intreprinderilor. „Cu aceasta ocazie, in cadrul evenimentului, vor fi evidentiate si oportunitati de finantare pentru IMM-uri disponibile prin POR 2014-2020, Apel proiecte 2.1 A/2015«Microintreprinderi», POC 2014-2020, Actiunea 2.2.1 «IT&C si inovare prin dezvoltarea de clustere» si Programul Orizont 2020”, a precizat Mihai Tulbure, directorul Camerei de Comert Bacau.

Participarea la eveniment este gratuita, înscrierile putându-se realiza prin intermediul formularului disponibil on-line pe site-ul www.ccibc.ro, la sectiunea Evenimente. Mai retinem ca Enterprise Europe Network – EEN este reteaua oficiala a Comisiei Europene de sprijinire a dezvoltarii internationalizarii si inovarii intreprinderilor europene, cu peste 600 de organizatii membre in mai mult de 50 de tari.

PUBLICITATE

Reteaua ofera servicii privind identificarea de parteneri de afaceri pe plan international prin promovarea ofertei / cererii firmelor într-o baza de date considerata cea mai mare din lume, sprijina participarea la evenimente internationale de matchmaking si ofera oportunitatea de a identifica si discuta cu potentiali parteneri de afaceri.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ