NATATIE Ingrid Stefura - locul I crawl si cupa pentru cea mai buna performanta / foto FB

La Cupa „Tamara Costache”desfasurata la sfârsitul saptamânii trecute la Ploiesti in organizarea D.J.T.S. Prahova, CSM Ploiesti si ACS ContaTimp Ploiesti, CS Nautica Bacau a deplasat un lot format din 35 de sportivi care au reusit urmatoarele rezultate:

Feminin: Ingrid Stefura si Melissa Bradisteanu, locu I; Ana Maria Babau, locul II; Petra Posa, locul III.

Masculin: Robert Borcea, Luca Artene, Stefan Cozma si Daniel Botez, locul I; Tudor David, Leonard Maftei si Marian Sprianu, locul II.

PUBLICITATE

Remarcabil este faptul ca Ingrid Stefura si Melissa Bradisteanu la feminin, precum si Robert Borcea, Luca Artene, Stefan Cozma si Daniel Botez la masculin, au cucerit si Trofeul „Tamara Costache” la 50 m liber, si Trofeul General pentru cel mai bun punctaj din concurs.

„Sunt foarte multumit de evolutia sportivilor nostri in care eu urmaresc mai mult timpii obtinuti decât medaliile in sine pentru ca evolutia este mai importanta. Se apropie «nationalele» si acolo timpii sunt cei care te urca spre podium”, a declarat Sabin Jitaru, antrenor SC Nautica Bacau. Sportivii mai sunt pregatiti si de Alexandru Popa , Adrian Poeana, iar presedinte CS Nautica este Ovidiu Galeru.
Urmatorul concurs la care vor participa sportivii de la “Nautica” va fi „Camelia Potec in cautarea viitorilor campioni”, care se va desfasura in capitala la finalul lunii iunie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ