Perechile Andrian Florea-Teona Iordache si Mateo Ipate-Madalina Ciuche, impreuna cu antrenorii lor, Romeo Tanasa si Camelia Ciocan.

Weekend-ul trecut i-a gasit pe dansatorii sportivi de la Adamas Bacau angrenati intr-o noua competitie. De aceasta data ei au evoluat la Buzau, unde s-a desfasurat cea de-a XI-a editie a Cupei „Happy Dance”, competitie organizata de clubul buzoian „Happy Dance” si Federatia Româna de Dans Sportiv.

Cu acest prilej, sportivii bacauani au demonstrat inca odata cresterea de forma, acest lucru fiind confirmat de rezultatele excelente. 12 cupe, 16 medalii si multe puncte in clasament. Acesta este bilantul dansatorilor de la Adamas in urma acestei competitii, eveniment ce a insemnat si o buna pregatire pentru urmatorul concurs, ce va avea loc la sfârsitul acestei saptamâni.

Pe 16 si 17 mai, sportivii bacauani vor evolua acasa, la Cupa „Adamas” editia a III-a, competitie ce va fi gazduita de Sala de Atletism din Bacau.

PUBLICITATE

Cele mai bune rezultate la „Cupa Happy Dance”:
-perechea Mateo Ipate-Madalina Ciuche, locul III la Basic Latin 12-13 ani, locul I la Basic Standard 12-13 ani si locul II la Open Standard 12-13 ani;
-perechea Andrian Florea-Teona Iordache, locul III la Basic Latin 16-35 ani;
-perechea Robert Rotaru-Andreea Agache, locul VI la clasa D 12-15 ani;
-perechea Rares Bâlu-Patricia Rotaru, locul II la clasa E 6-9 ani;
-perechea Mario Ipate-Beatrice Ursan, locul III la clasa E 16-35 ani.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ