Complexul Sportiv Apollo din capitală a găzduit weekendul trecut Bucharest Grand Prix, un eveniment care a inclus Campionatul European de Dans Sportiv pe Echipe Naționale, precum și DSE Junior Grand Prix. La acest eveniment, care s-a bucurat de o prezență remarcabilă a sportivilor din țară și din străinătate, s-au prezentat și sportivii băcăuani legitimați la CDS Adamas Bacău.

Aceștia au reușit un parcurs foarte bun cucerind două medalii de aur, două de argint și două trofee. Realizările aparțin perechilor Călin Constantinescu-Delia Popa care s-au clasat pe locul I la clasa Hobby categorie de vârstă 6-11 ani și perechea Sabin Buzdugan-Rebeca Tomiță care au ocupat locul secund la DSE Junior Grand Prix.

De menționat că, la această competiție echipa României și-a apărat cu succes titlul de campionă europeană pe care l-a cucerit anul trecut în Polonia, România devenind din nou Campioană Europeană în detrimentul unor echipe valoroase cum ar fi cea a Germaniei clasată pe locul secund sau a Italiei care a încheiat competiția pe locul III.