O noua clasare pe podium pentru juniorii Sporting Bacau. La finalul saptamânii trecute, grupa 2007 a gruparii pregatite de prof. Florin Ganea a ocupat locul 2 la cea de-a cincea editie a Cupei Municipiului Toplita.

Competitia a reunit peste 40 de echipe din toaa tara la mai multe categorii de vârsta, turneul de la 2007 disputându-se in sistem campionat. Sporting Bacau s-a pozitionat a doua, cu un bilant de patru vgictorii (3-0 cu Kinder Târgoviste1, 3-0 cu Minerul Balan, 3-2 cu Viitorul Bacau si 4-0 cu Viitorul Gheorghieni) si o singura infrângere: 1-4 cu Kinder Târgoviste 2.

“A fost o competitie foarte buna, cu un nivel tehnic ridicat”, a apreciat Florin Ganea, care a utilizat urmatorul lot de jucatori; George Florea- Ianis Huiban, Luca Budau, Mattia Popescu, Stefan Lazar, Rares Tatomir, Stefan Mocanu, Andrei Ciobanu, Ianis Oancea si Kevin Mina (foto).

PUBLICITATE

Ultimii doi sunt jucatori nascuti in 2009, care evolueaza in mod constant la o grupa de vârsta mai mare. Celelalte doua echipe cu care Sporting s-a prezentat la Toplita (2004 si 2006) s-au situat pe locul 4, cu precizarea ca fiecare dintre ele a jucat la un nivel de vârsta superior, 203, respectiv 2005.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ