Divizionara B Sport Club Bacau a incheiat cantonamentul de la Baile Felix cu o victorie.

Echipa lui Viorel tanase s-a impus, vineri, cu scorul de 2-0 in fata Olimpiei Satu Mare, gratiei golulurilor marcate de Hurdubei si Miron.

Bilantul SC Bacau in acest cantonament efectuat in Vestul tarii este de trei infrangeri, o victorie si o remiza.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. La Bacau, din 3 meciuri, in clasamentul adevarului = -2 (egal cu Dunarea Galati). La Baile Felix, in clasamentul adevarului = 0. Daca vom cosidera golul neregulamentar al Sebisului, acel meci, in care nici nu au jucat toti titularii, trebuia sa fie egal. Deci, ca joc, in clasamentul adevarului, la Baile Felix, avem +2. (Pe teren neutru, infrangerea are -2; in deplasare, infrangerea are 0; egalul, pe teren neutru, are 0) Ultimele 2 jocuri au reparat situatia.

  2. Dupa parerea unora (ceea ce poate fi mai corect), infrangerea pe teren neutru se coteaza (orientativ) cu -1, adica, reprezentand lipsa acelui punct de la un egal pe teren neutru (egal, cu reprezentare in clasamentul adevarului, 0). In cazul acesta, la Baile Felix, per total, SC Bacau are +2 in clasamentul adevarului. Cu egalul furat (cu gol neregulamentar dat pentru Sebis), ar fi +3. Deci, pana la urma, un succes.

LĂSAȚI UN MESAJ