SC Bacau- AFC Odorheiu Secuiesc 2-0 (1-0)

Sport Club conduce ostilitatile in Seria I din Liga a III-a. Dupa doua etape, echipa antrenata de Gica Penoff si Bogdan Miron se afla pe primul loc, cu punctaj maxim si cu golaveraj de 7-1. Sâmbata, in runda secunda, bacauanii s-au impus cu 2-0 pe “Letea” in fata Odorheiului gratie “dublei” realizate de Adi Gheorghiu.

Mijlocasul in virsta de 35 de ani a deschis scorul in min.3, atunci cind a speculat o nesincronizare in tabara oaspetilor si l-a majorat la zece minute de la reluare, cind a transformat impecabil o lovitura libera de la 25 de metri.

PUBLICITATE

Sport Club putea sa-si rotunjeasca golaverajul pe final de meci, dar noii intrati Vladut Pavel si Diaconu au ratat ocazii monumentale. Etapa viitoare, Sport Club se va deplasa la Miercurea Ciuc, dând piept cu o alta formatie cu maximum de puncte, Csikszereda.

SC Bacau: Haisan- S. Ichim, Dima, Lozneanu- Dediu (’90 Diaconu), Intuneric, Gheorghiu (’85 Vl. Pavel), Dobirceanu- Flenchea, Boghian (’68 B. Lupu), Tataru (’75 Gherman).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

 1. E important sa stim daca actuala conducere are posibilitati financiare (cumulate cu situatia financiara preluata de la conducerile anterioare) pentru a sustine echipa si in liga 2, la o eventuala promovare. Sustinerea echipei (de catre fani, sustinatori si suporteri) e direct proportionala cu obiectivul propus si cu jocul echipei.

 2. E Intuneric, cand la o echipa, cand la alta.
  La SC, echilibrul coloristic se mentine; a plecat Negru, a venit Intuneric. Si-au adus alt stranier, Tataru (candva erau Rusu, Ungureanu). Sascau e de-al casei. In domeniul religios, locul lui Adascalitei a fost luat de Diaconu, iar unele citate vor fi dupa Pavel sau Filip (Matei a plecat). Gheorghiu ar putea spune: “Daca dragoste nu e, nimic (Nica) nu e”. Se pare ca s-au Lepadat(u) si de un portar. Prada va fi asigurata de Lupu.
  Aerostar nu va fi luminat indeajuns nici de Albescu, chiar daca nu mai e Intuneric. Vantu e pe dreapta, unde Blanaru e asigurat. Cei doi ar fi o varianta buna pentru Craciun. Defensiva e asigurata de Strat cu Ardei. Jocul echipei are nevoie de Scanteie. Ca antrenor, Penoff ar fi fost bun pe cand echipa se numea “Aripile Bacau”.

  • SC:
   Daca inainte era favorizat factorul medical (Vraciu), acum partea de echipare e restabilita (Ciubotaru); Intr-o perioada financiara mai buna, se juca dupa Punga, ca, mai apoi, sa se joace dupa Ureche; inainte, apararea se facea cu Ursu si Ciuta (e drept, aveau emotii, in spatele lor putand juca Tintea), ca, acum, se se atace cu Lupu.
   Aerostar:
   A fost o perioada mai agitata, in care era Furtuna; putea fi si Intuneric, dar a ramas doar Vantu (nu mai zic ca, la un moment dat, a fost si Ilie). In acest sens, echiparea va fi in ordine (Blanaru). Trecand prin perioada agitata amintita, putem spune ca Popa i-a ajutat foarte mult. Mai departe, ce-o vrea Domnul…

 3. 1 SC Bacău 2 2 0 0 7-1 6p Ad +3
  2 Sporting Lieşti 2 2 0 0 4-0 6p +3
  3 Ol, Rm. Sărat 2 2 0 0 4-1 6p +3
  4 Csik. M. Ciuc 2 2 0 0 3-1 6p +3
  5 Ştiinţa Miroslava 2 1 0 1 4-3 3p 0
  6 CSM Roman 2 1 0 1 3-2 3p 0
  7 Met. Galaţi 1 1 0 0 1-0 3p +3
  8 Atletico Vaslui 2 1 0 1 2-2 3p 0
  9 AFC Hărman 2 1 0 1 2-2 3p 0
  10 Sp. Chiscani 2 1 0 1 1-3 3p 0
  11 Cetate Râşnov 2 0 0 2 1-3 0p -3
  12 Aerostar Bacău 2 0 0 2 0-2 0p -3
  13 CSM Paşcani 2 0 0 2 2-6 0p -3
  14 Av. Vl. Mărului 1 0 0 1 1-5 0p -3
  15 Odorheiu Sec. 2 0 0 2 0-4 0p -3

 4. e lesne de inteles pentru toata lumea, ce am vazut aseara pe Letea e.. ..altceva, in comparatie cu episodul ,,Mupets,, de pe Aerostar vineri, nu pot decat sa felicit acesti baieti care,desi au o varsta joaca frumos, stiu sa obtina un rezultat si sa castige un meci nu neaparat usor, bravo lor, nu au trecut degeaba prin acest fenomen de-a lungul anilor…Haisan, Ghiorghiu, Intuneric, Dobarceanu, Lozneanu, Dediu dar si celorlalti, felicitari bravo baieti

LĂSAȚI UN MESAJ