Fotbal/ Sâmbata sunt programate “barajele” pentru promovarea in Liga a III-a

Bacaul ar putea avea o noua divizionara C incepând din aceasta vara.

Este vorba de “satelitul” Sport Clubului, care va sustine sâmbata, de la ora 18.00, la Iasi, “barajul” pentru promovarea in Liga a III-a. Adversara Sport Clubului II este campioana Neamtului, Vointa Ion Creanga, formatie care include nu mai putin de sapte bacauani in lot: portarul Gabi Cosa si jucatorii de câmp Sergiu Matei, Catalin Bracau, Ionut Panainte, Sorin Ghius, Titi Câmpanu si Stefan Duma.

PUBLICITATE

Desi anul trecut, pe vremea când evoluau la AS Negri, bacauanii legitimati actualmente la Ion Creanga au mai câstigat un “baraj” de C, Sport Club II porneste cu prima sansa.

Si Bacaul gazduieste sâmbata, de la ora 18.00, un joc de “baraj” pentru accederea in esalonul III. Astfel, pe “Letea”, campioana Covasnei, Sepsi OK primeste replica vrâncenilor de la Selena Jaristea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ