Infrângeri in serie pentru nou promovata in liga secunda Sport Club Bacau in turneul de jocuri pe care-l efectueaza in Vestul tarii. Dupa ce a pierdut cu 4-1 in fata Olimpiei Satu-Mare si cu 2-1 contra Bihorului, echipa bacauana s-a impiedicat si de divizionara C aradeana National Sebis. Trupa lui Viorel Tanase a cedat cu 2-1 meciul de mar

ti seara, de la Sebis, dupa ce gazdele au condus cu 2-0 la pauza prin golurile marcate de Beuran, care a profitat de o gafa a portarului Stirbu si de Bozian, care a transformat o lovitura de la 11 metri. Golul de onoare al oaspetilor a fost realizat de Adrian Hurdubei, in mitanul secund.

Si ici, si colea!

Interesant este ca in dimineata jocului cu Sport Club, National Sebis a mai disputat un meci de verificare! Câstigat si acela, cu 3-0, in deplasare, contra maghiarilor de la Elek. Mai mult, Beuran, marcatorul primului gol impotriva Sport Clubului, punctase si in meciul cu Elek.

PUBLICITATE

Turul de forta al aradenilor s-a incheiat cu o “aroganta” facuta de antrenorul Mihai Petcut, care a declarat pentru SportArad: “Prima repriza a meciului cu Sport Club a fost clar a noastra, am fost mai puternici din toate punctele de vedere. La pauza am facut sapte schimbari, n-am jucat la rezultat, am dorit sa vad ce putem”.

Pascariu, refuzat la import

In amicalul de la Sebis, Tanase a utilizat urmatoare formula de echipa: Stirbu- Blanaru, Pascariu, Sascau, Medesan – Strugariu, Cl. Tudor- Schiopu, Hurdubei, B. Miron – B. Ungureanu. Au mai intrat: Olteanu, Adascalitei, Luncanu, Tutu si Bogdan Rusu. Tase l-a testat si pe stoperul Pascariu (ex UTA si Honved), care nu a dat insa satisfactie, motiv pentru care bacauanii au renuntat la el.

Aseara, Sport Club urma sa bifeze un nou joc, de data aceasta in Ungaria, cu Debrecen, pentru ca vineri sa sustina revansa cu Olimpia Satu-Mare. Primul meci oficial al SC-ului va avea loc martea viitoare, la Pascani, contra gazdelor de la Kosarom, in faza a patra a Cupei României.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Poate fi considerat egal si meciul cu Sebis, unde un gol nu a fost valabil. In plus, nu au jucat toti titularii. Dar, daca s-ar fi jucat cu 1-4-4-2 in toate meciurile, Bacaul nu ar fi fost invins in nici un meci si nici jucatorii chinuiti cu 1-4-2-3-1 !

LĂSAȚI UN MESAJ