Petrica Mihaila, consilier judetean, a cerut, ieri, in plenul CJ, ca Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau sa prezinte un raport asupra “evenimentelor tragice de la sfârsitul lunii trecute”.

E vorba despre moartea unui baiat de 18 ani, care suferea de bronsita, si a unei tinere de 23 de ani, care avea apendicita.

Familiile acestora i-au acuzat pe medici de malpraxis. “Intr-o saptamâna, doi tineri au intrat pe picioarele lor in spital si au iesit in sicrie. Au fost date niste explicatii, dar, asa cum e regula la noi, vinovati sunt decedatii.

PUBLICITATE

Domnilor consilieri, domnule presedinte, va dati seama ca aceste lucruri, pe lânga tragismul lor, impun luarea unor masuri pentru ca astfel de evenimente sa nu se mai intâmple. Solicit conducerii Spitalului ca, in termenul cel mai scurt, sa prezinte un raport in fata consilierilor”, a spus Petrica Mihaila.

Atât Adrian Popa, directorul SJU, cât si Vasile Oprisan, comandatul IPJ, au afirmat ca s-au demarat cercetari, insa acestea nu sunt finalizate.

In final, Dragos Benea, presedintele CJ Bacau, a dat asigurari ca raportul va fi prezentat public in CJ si ca vor fi luate masuri daca va fi cazul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Pai ce masuri .doamnei taga care ii tine elogii in psd. Pe cine sa puna? Sau sa.l schimbe pe popa care este mai rau ca un pisicut. E ca in clasa 1 acest om. Ridica mana sa spuna ceva

LĂSAȚI UN MESAJ