Teatrul Municipal “Bacovia” își invită publicul la o sărbătorire inedită a Zilei Îndrăgostiților, ”Valentine`s Day”. Joi, 14 februarie 2019, îndrăgostiții de teatru din Bacău vor putea avea un ”date” cu un actor al Teatrului Municipal ”Bacovia”, în cadrul primei ediții a evenimentului ”Speed Dating, cu actori”, de Valentine’s Day”, care va avea loc, de la ora 15.00, în Sala ”Petru Valter” a Teatrului Municipal ”Bacovia”.

Participanții la eveniment vor avea scurte întâlniri ”tête-à-tête” cu artiștii de la Secția de Animație sau de la Secția Dramă, pe durata cărora le vor putea adresa 3- 5 întrebări (în funcție de numărul celor înscriși) despre roluri, spectacole sau despre viața de actor, pentru a-i cunoaște mai îndeaproape pe cei văzuți până acum, poate, doar pe scenă, în lumina reflectoarelor.

La ediția din 14 februarie 2019 vor lua parte actorii Florina Găzdaru, Simona Nica, Andi Andriucă, Bogdan Buzdugan și Dumitru Rusu.
Acțiunea ”Speed Dating cu actori” de Valentine’s Day” are ca scop generarea unui mai bun dialog între Teatru și publicul său și a unei mai bune înțelegeri a actului teatral dar și a nevoilor culturale ale spectatorilor contemporani.

Pentru mai multe detalii, am solicitat informaţii de la directorul teatrului, actriţa Eliza Noemi Judeu, care ne-a precizat: “Cu siguranţă, la noua noastră iniţiativă vor participa cei care iubesc teatrul şi actorii, care vor avea ocazia să adreseze personal întrebări unui actor al teatrului nostru, vor veni pentru că e ”fun” şi vor avea ocazia să facă un ”selfie” cu un actor şi, de ce nu, pentru că vrem să știm ce vor spectatorii să ştie despre noi. Îi aşteptăm pe toţi să sărbătorim împreună Valentine’s Day, din dragoste de teatru!”.

Evenimentul se încadrează în programul ”Tu şi Teatrul”, parte componentă a proiectului de management al actriței Eliza Noemi Judeu, manager al Teatrului Municipal ”Bacovia”.

Totodata, va reamintim că pe 14 februarie, de la ora 18.00 este programată piesa „Prenumele”, regia Răzvan Săvescu, o optiune pentru tinerii care doresc sa își petreacă seara cu zâmbetul pe buze, la o comedie.

Alte articole