Teatrul Municipal “Bacovia” a fost invitat sa participe la cea de-a XI-a editie a Festivalului International al Artelor Scenice din Republica Moldova „BITEI 2014”, eveniment organizat de Teatrul „Eugene Ionesco”, din Chisinau, sub patronajul Ministerului Culturii din Moldova. Actorii bacauani vor juca pe scena festivalului, sâmbata, 7 iunie, spectacolul „Vârciorova. Carantina”, dupa Matei Millo si Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija.

Productia bacauana va fi prezentata în cadrul Sectiunii „Personalitati notorii ale Teatrului Românesc”, dedicata, în 2014, regizorului Alexandru Dabija si spectacolelor sale.

Ediaia 2014 a Festivalului „BITEI”, numit de organizatori „cel mai important eveniment cultural” din Republica Moldova, se desfasoara sub genericul „Make Theatre not War” , la care participa actori, companii de teatru si dans din Franta, Israel, Japonia, Rusia, Polonia, Ucraina, România, Coreea de Sud, Marea Britanie si Georgia, directori de festivaluri si critici de teatru din Europa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ